No niin, nyt ovat lopulliset pipoa koskevat valinnat tehty ja työn touhuun päästy.  Piposta ei tullutkaan kaksi väristä, vaan lopulliseksi väriksi valikoitui valkoinen. Pipon tupsu sen sijaan sai pitää molemmat värinsä.  Tupsun toisesta puolesta tuli punainen ja toisesta pinkki.

Vihaisten silmien valkoiselle kankaalle piirrettyjen verisuonien lomasta hohtaa punainen ledivalo. Iloisissa silmissä taas on käytetty vaaleanpunaista kangasta ja ledi näissä silmissä on valkoinen. Silmien kankaat eivät ole kovin paksua materiaalia, jotta ledi valoo pääsee hyvin hohtamaan siitä läpi.

Pipoon piti suunnitelman mukaan tulla valkoinen fleecevuori, mutta materiaalien puutteen vuoksi päädyimme punaiseen fleece- kankaaseen. Pipo on kuitenkin neulottu sen verran tiuhaan, ettei punainen fleecevuori paljoakaan paista läpi. 

Pipossa on nyt kaikki osat valmiina. Yksi kytkin vielä oikkuilee ja se vaatii korjausta. Lisäksi tarvitaan vähän tuunausta, eli vuori kiinni ja pikkuisen siistimistä. Alla yksi testikuva pimeästä, suorastaan pelottava. Silmät eivät ole vielä kokonaan kiinnitetty, joten valo vuotaa vielä sivulle. Eli lopullisessa versiossa koko pipo ei ole "tulessa" kuten kuvassa.:-)

IMG_1098-normal.jpgIMG_1096-normal.jpgIMG_1107-normal.jpgIMG_1106-normal.jpgIMG_1103-normal.jpg